Boka bord

Välkommen att boka bord här!

Bästa gäst varmt välkommen till Barrica,

Hos oss möts du av en livlig & lite stökig stämning som i ett ”hål i väggen” tapasbar på en av Barcelonas bakgator. Dofterna av saffranspaellan på spisen & pluma från grillen gör att vi hoppas att ni känner av matglädjen redan i dörren där ni även möts av vårt öppna kök. Att komma till Barrica Mat & Vinbar är som en kort resa till Spanien & Medelhavet, men ändå inte. Här samlas essensen av allt som får oss att längta till sydligare breddgrader. Faten skramlar, glasen klirrar och skratten klingar. Rosmarin, saffran, lök som stekt tills den är gyllene och söt. Kom på en härlig gin tonic efter jobbet eller sätt dig i baren med ett glas fino sherry & handskuren Pata Negra - Kungen av alla skinkorna och en skål oliver. Samla familj och vänner som delar på en helgrillad köttbit från kolgrillen och otaliga serveringar av småplock. På Barrica flödar sangrian och samtalen hela kvällen över ett bord fullt med tallrikar och glas. Bienvenodos Amigos ¡Salud!

Även våra 4 fota vänner är varmt välkomna, vi utgår ifrån att de är snälla & väluppfostrade.            För dej som är allergisk mot pälsdjur är det viktigt att veta att vi har eller haft dem i lokalen.

OBSERVERA! 

AVBOKNING AV BORD

Vi läser INTE vår mail under vår service (öppettider), så om du vill AVBOKA ditt bord med kort varsel så Ring oss vänligen på 042-122612. För sällskap större än 8 personer gäller vår Sharingmeny till hela sällskapet. Avbokningar senare än 24 timmar debiteras med hela kuvertavgiften. 

DELADE NOTOR

Vi delar inte notor till gäst, enklast sätt är att en person betalar hela kalaset & andra i sällskapet betalar sin del av notan via swish, enkelt & smidigt för alla parter. Tack för visad förståelse och hänsyn till detta 

Telefon: 042-122612

Öppettider:

Onsdag - Torsdag 16.00-23.00

Fredag - Lördag 16.00-00.00

Påskafton Stängt

Följ oss gärna på @barricamatvin via Instagram för att hålla dej uppdaterad om nyheter

E-post: boka@barricamatvin.se

DET FINASTE SOM FINNS ÄR KÄRLEK, GOD MAT, VÄLGJORT VIN & STAMGÄSTER.

TACK FÖR DITT BESÖK HOS OSS,

EMMA