Vår Meny

Oliver eller mandlar

45 kr

Potatischips & dipp

45 kr

Pimentos padrones

55 kr

Fläsksvålar

45 kr

50 g Jamon Iberrico de Béllota, Pata Negra

145 kr

Lomo, lufttorkad fläskfile

65 kr

Salcichon, Iberico de Bellota

65 kr

Fuetkorv

50 kr

Manchego med tryffelhonung

55 kr

Alla conservas serveras med bröd, olivolja och majonäs på mojo rojo.

Sardiner

55 kr

Ansjovis

105 kr

Boquerones

105 kr

Tonfisk

75 kr

Makrill

50 kr

Pulpo

75 kr

Blåmusslor

65 kr

Vit sparris

110 kr

Gurka i vinäger

55 kr

Tomatsallad, olivolja, flingsalt

55 kr

Patatas Bravas

50 kr

Krokett på charkuterier och mojo rojo

70 kr

Hjärtmusslor stekta i vin, Ibericobacon, chimichurri

65 kr

Svärdfiskcarpaccio med chorizomajonnäs

75 kr

marinerad sallad och krispigt surdegsbröd

Vit sparris, beurre blanc

95 kr

och lardo på Iberico gris

Confiterad kind på Iberico gris, rotsellerikräm

85 kr

äpple och sötsur steksky

Pinchos - med råbiff på oxe

65 kr

tryffelmajonnäs och riven manchego

Räkor pil pil,vitlök, chili och bröd

85 kr

Vildfångade (asc)

Tempurafriterad blomkål, tartarsås på saltad torsk

60 kr

kapris och syrad lök

Taco - ceviche på lax, mango, gurka

65 kr

chili och grillad avocadokräm

Ankleverterrine

85 kr

med tomat & vaniljkompott, grillat bröd

Grillad marinerad kål, jordärtskockskräm

65 kr

råhyvlad svamp och svampbuljong

Bikini - Toast på Bellota Pata Negra skinka

85 kr

ost och tryffel

Våra Raciones passar att delas på två eller flera personer

500gr grillad biff, hängmörad 35 dagar från Galicien

395 kr

Grillas rare, skivas upp och serveras i rykande het gjutjärnspanna med tomatsallad och chimichuri. Delas med fördel på 2 personer eller fler

200gr grillad Iberico pluma

195 kr

Grillas, skivas upp och serveras i rykande het gjutjärnspanna med tomatsallad och mojo verde

Crema catalana

65 kr

Chokladkräm, dulce de leche och Valrhonakulor

65 kr

1 kula citrus och yoghurtsorbet

30 kr

Chokladtryffel från Chocolatte

30 kr

Kom ihåg meddela oss om ni har några allergier eller specialkost vi bör veta om.