Catering för hemmets vrå

Ibland är det skönare att stanna hemma. En intim middag, ett födelsedagsfirande, eller särskilt tillfälle kan bli extra speciellt där man känner sig riktigt hemma – hos sig själv. Då rekommenderar vi att låta oss stå för maten.

Låt en av våra kockar tillaga en skräddarsydd meny hemma hos dig. Tillsammans tar vi fram en meny för just ditt tillfälle. Självklart hjälper vi även till med att para ihop menyn med rätt drycker. Låt oss skapa en oförglömlig kväll, som smakar precis lika gott i hemmets lugna vrå.

Välkomna med er förfrågan.

Bröllop för slott och koja

Låt den stora dagen bli så stor som möjligt. Bröllop är en utav de allra största upplevelserna i livet och därför extra speciellt för oss på Barrica att få vara en del av. Vi tar vår uppgift på största allvar och kan erbjuda full planering, från att hitta en lämplig plats för vigsel och middag till att se till att middagen blir lika minnesvärd som bröllopet. Låt oss skräddarsy en meny från brudskål till vickning, med dryck noga utvalda av vår sommelier.

Tillsammans provar vi oss fram till en meny som känns helt rätt för er stora dag. Vi har stor erfarenhet av att sätta ihop en upplevelse efter teman, säsonger, önskemål och budget. Oavsett om det är en avskalad vigsel vid bryggan på landet eller storskalig helkväll i slottsmiljö hjälper vi dig att sätta rätt smak på tillfället.  Varmt välkomna med er förfrågan.

Dryckesprovningar

Med över 25 års erfarenhet från mat och dryck så gör vi många olika dryckesprovningar på förfrågan. Teman och priser varierar så kontakta oss för mer information.

Läs mer här

Ring oss på 042-122612 eller kontakta oss via formuläret nedanför.